Advies- en Meldpunt Ziekteverzuim en Arbeidsongeschiktheid (AMZA)
Telefonische informatie- en adviesdienst
Telefoon: (050) 549 29 06
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn bereikbaar op:

woensdagen van 11.30 uur tot 12.30 uur 
en van 13.00 uur tot 14.00 uur (Ynske Jansen)


Wie kan bij ons terecht en waarvoor?

ME- en CVS-patiënten en hun hulpverleners kunnen bij het telefonische meld- en adviespunt ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid van de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid terecht met vragen op het gebied van werk, school en studie, arbeidsongeschiktheid, uitkeringen, keuringen en beroepszaken. De medewerkers kennen de situatie van patiënten uit eigen ervaring, uit hun directe omgeving of via de ervaringen die bij de Steungroep gemeld worden. Een eerste kort gesprek is gratis voor iedereen, vervolggesprekken zijn alleen gratis voor donateurs van de Steungroep.

Zijn we telefonisch in gesprek?

Het komt regelmatig voor dat wij langdurig in gesprek zijn. U kunt dan het beste na 16 uur bellen. Dan staat ons antwoordapparaat aan en kunt u een boodschap inspreken. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk terugbellen. Wij kunnen uw vragen alleen telefonisch beantwoorden. Wilt u ook bij vragen per email uw telefoonnummer vermelden, zodat we u kunnen terugbellen?

Geen medische informatie

De medewerkers geven geen medische informatie over ME en CVS en over behandelmogelijkheden. U kunt over dit onderwerp de informatie op onze website bekijken, maar u kunt ook contact opnemen met de volgende organisaties:

- ME/cvs Vereniging http://www.me-cvsvereniging.nl/

- ME/CVS Stichting http://www.mecvs.nl/

Meer informatie vindt u op deze website en in onze brochures: zie onze  webwinkel.