Als het aan het kabinet ligt, gaan 70.000 Wajongers met arbeidscapaciteit vanaf 1 januari van 75% naar 70% van het minimumloon. Dat betekent 80 euro per maand minder om te besteden. Terwijl de regering aan de andere kant miljarden weggeeft aan grote bedrijven door de dividendbelasting af te schaffen!

Dit is het moment om de Tweede Kamer op andere gedachten te brengen! Woensdag 20 december om 14.00 uur behandelt de Tweede Kamer de begroting voor 2018 en de korting op de Wajonguitkering. Kom ook naar Den Haag om de Wajongers te steunen en neem plaats op de tribune van de Tweede Kamer. Er is plek voor 200 mensen dus meld je snel aan, klik op de knop en stuur een e-mail:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Ben je lid van de FNV en kom je naar het Plein op 20 december? Je kunt nu een gratis kaartje aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij je naam en adres. Kaderleden van de FNV kunnen de reiskosten declareren.Gratis treinkaartjes voor FNV-leden

 

Programma:

  • 12.30 - soep, koffie en broodjes | start lawaaiactie op het Plein
  • 13.45 - verzamelen deelnemers voor de tribune
  • 14.00 - plaatsnemen op de tribune van de Tweede Kamer