Geef dan je naam en e-mailadres dan door via deze internetvragenlijst:https://forms.gle/bEJUJXM5MHpoHYt26. Het doel van de vragenlijst is een database aan te leggen van mogelijke deelnemers aan wetenschappelijke onderzoeken. Wij zijn daarvoor op zoek naar mensen met ME/CVS die voldoen aan de diagnose-voorwaarden volgens de Internationale Consensus Criteria (ICC) zie: https://bit.ly/2vltwJR of aan de Canadese Consensus Criteria (CCC) zie: https://bit.ly/2RC0fn7?ICC.

 

Als er informatie is over wetenschappelijk biomedisch onderzoek waarvoor deelnemers worden gezocht, zullen wij je via e-mail benaderen. Je kunt dan zelf altijd nog bepalen of wij je gegevens wel of niet mogen delen met de betreffende onderzoekers. (Het doorgeven van je gegevens is geen garantie dat je daadwerkelijk wordt geselecteerd voor een wetenschappelijk onderzoek. Die keus maakt het betreffende onderzoeksteam zelf.)

 

Dit is een gezamenlijk initiatief van de ME/cvs Vereniging en de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid. De gegevens die je invult zullen alleen gebruikt worden door de ME/cvs Vereniging en/of de Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid om je te informeren over biomedisch wetenschappelijk onderzoek. 

Als je je gegevens weer veranderd of verwijderd wilt hebben uit deze database, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. ‘uitschrijven uit onderzoeksdatabase’.