word donateur!

Zoeken

Bestel nieuwe brochure

Nieuwe brochure over
werk en inkomen bij
ziekte.

De brochure (61 pagina’s) is te bestellen door € 10,- over te maken op IBAN-nummer NL97INGB0006833476
t.n.v. Steungroep ME en
Arbeidsongeschiktheid
te Groningen, onder
vermelding van bestelcode
‘WIZ’ en naam en
adresgegevens. Klik hier
voor meer informatie.


korting voor donateurs bij De Roode Roos

Korting voor donateurs op voedingssupplementen. ME-platform

De ontmoetingsplaats voor ME-patienten op internet.

Oproepen

9 september 2013 Petitie tegen bezuiniging op inkomen chronisch zieken

Chronisch zieken en mensen met een beperking moeten kunnen meedoen in de samenleving. Nu en in de toekomst. Daarom is de Ango een actie gestart tegen de voorgenomen bezuinigingen op de inkomensondersteuning van deze groep.
Teken de petitie:
 
 

10 feb. 2011: Protesteer tegen de afbraak van de Wajong: Mail de onderhandelaars van de gemeenten

Op dit moment onderhandelen vertegenwoordigers van de gemeenten met staatssecretaris de Krom over de plannen om de Wajong af te breken. SP en PvdA vragen aan iedereen die met de Wajong te maken heeft of gaat krijgen om deze onderhandelaars te mailen, om hen aan de hand van een beschrijving van de eigen situatie duidelijk te maken wat de desastreuze gevolgen van deze plannen zullen zijn.

De Steungroep ME en Arbeidsongeschiktheid en de ME/CVS Stichting Nederland roepen op om via onderstaande link aan deze actie mee te doen. Wij vragen ME/CVS-patiënten bovendien om een kopie van hun mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van 'actie tegen afbraak Wajong'. We kunnen deze informatie mogelijk gebruiken bij toekomstige acties.

http://www.armoedewerktniet.nl/schrijven